Energikurs

———– Ni som är intresserade av att bo i en fäbod, utan vatten och el och med utedass.———————————————————————

Platsen heter Hackmora. Ligger mellan Leksand och Sågmyra.

Intiutionskursen går ut på att lära känna energier. Med hjälp av promenad meditation, får man lära sig intuition. Öppna och stänga för att känna skillnaden mellan dessa tillstånd.

Vi kramar träd och tar in deras energier. Skogens färg, den gröna. Hur det känns för hjärtchakrat.

Bäck meditation, jordmeditation, känner av varandras aura, energibollar. Vi testar att läsa av varandras foton. Ta gärna med ett eller flera foton på människor du känner. Gärna någon sak med.

Som avslutning ska vi testa hur det känns med dåliga energier som bra. Gå upp på bergsklacken som finns och jorda oss Avslutar med grillning till lunch och öva kulning.

Ta med kläder efter  väder. Eftersom vi ska vara ute hela tiden. Bra skor. Stövlar vid behov. Eget täcke, sovsäck, lakan och kudde.

Man kommer fredag kväll ca 17-18.00. Installerar sig. Vi går igenom vad som kommer att hända under helgen och hur matlagen ska se ut.

Jag kommer att förbereda det jag kan av maten innan.

 

Anmäl er gärna ! Kursen kostar 2300:- för en helg. Då ingår mat och kursmtr. Själv undviker jag fläsk. Håller med glutenfritt bröd. Hårt och mjukt. Vill någon ha annan specialkost får man ta med själv. Kan då reducera priset med 300:-.

Datum bestämmer vi tillsammans. Räknar med från början på april och maj ut.( Därefter har jag svårt för bonderiets skull.) Höst, från augusti t.o.m. slutet på september.

Gå in på. www.hackmora128.se

                           För att se bilder och karta. (finns även på ”Länkar” )

 

Jag har även kurs 3 tim. x 3 dgr. 1-4 personer.

Kursen är lika i utförandet. Men man åker hem och övar till nästa veckohelg. Man tar med fika den första gången. Då är vi ute. Sen flyttar vi succesivt in. Kostar: 1300:- p.p.

———————————————————————————————

 

                                                                              Ta hand om varandra heart