Mässor 2022

Jag kommer att finnas på mässan i Rättvik 1/10 på Ljuskvällen med trumma och sång tillsammans med Tove Aradala och en till som trummar. Kom och lyssna på oss och var med på en intoning där alla i publiken får vara med. Känna vibrationerna i ditt bröst och och de valfria tonerna från din röst.

På söndagen finns jag på plats med stämgafflar och Auraavläsning. (OBS! EJ bänkbehandling).

Änglamässa – Södertälje 7-8/10

Lilla Själen kommer att vara med och ta hand om dig med sina behandlingar. Auraavläsning/rening, Chakrabalansering med stämgafflar. Mental och fysisk behandling med stämgafflar och klangskålar. Balanshealingen finns med hela tiden i det jag gör. Säljer mina ner kanaliserade silversmycken. Min hjälpare heter Christina Norin.

KLangskålsmeditation på lördag kl. 14.30 KOstnad 150 .- som betalas i min monter

Väl mött

Solna – 29-30/10

För första gången är Lilla Själen med på den stora mässan. Ser verkligen fram emot den.

Som vanligt jobb jag med stämgafflarna ,både fysiskt och mentalt och klangskålar. Auravläsning med coachning och vilka du har med dig från andevärlden och vilka levande du har i din aura. De som är bra behåller du och de andra tar jag bort energin från dig. Säljer mina ner kanaliserade silver smycken. Min hjälp denna helg heter Christina Norin.

Lördag kl. 16.15 Klangskålsmeditation—- söndag kl 13.15 Sound Journey. Tar dig med på en ljudlig meditation med olika ljud och instrument. Båda kostar 150 :- som betalas i Lilla Själens monter.

Varmt välkomna att besöka mig